2018. október 16, kedd

Ez egy életérzés - írta ki a 230-cal száguldó autós, aki később súlyos balesetet okozott


Súlyos baleset történt, hárman megsérültek a 87-es főúton, amikor egy egyenes szakaszon előző BMW nem tudott visszatérni a sávjába és ütközött egy Szombathely felé tartó Mercedesszel pénteken - írta a 112press.hu.

A portál úgy tudja, hogy a Mercedesben két idősebb ember utazott, mind a ketten súlyos sérüléseket szenvedtek, törésekkel kerültek kórházba, de az állapotuk nem életveszélyes. A BMW az ütközéstől a bokrok közé repült, az autót vezető férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A baleset után egy olvasójuk egy képet küldött, amelyen a vétkes sofőr közösségi oldalán látható kép szerint a férfi szívesen száguldozott autójával. A fotó szerint 230-cal hajtott, és ezt még meg is örökítette.

"Életérzés...

A fenti képet olvasónk ajánlotta figyelmünkbe. A most balesetet szenvedett fiatalember tette közzé a Facebook-on, sok másik, az autójáról készült képpel együtt.

Az alsó képet pedig már mi készítettük, néhány órával ezelőtt, ugyanarról az autóról.

Főleg fiatalok, szárnyaikat próbálgató sofőrök figyelmébe ajánljuk ezt a képpárt. Őszintén reméljük, hogy a fiatalember felépül és tanul az esetből. De épüljön fel az az idős pár is, akik súlyosan megsérültek ebben a balesetben. Ők rosszkor voltak rossz helyen, a 87-es főúton..." - írta ki a 112 Emergency Press Hírügynökség a Facebook-oldalára.


Hozzászólások